Verkkokauppa

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saxia Oy/Muotitalo Puki, Olavinkatu 56, 57100 Savonlinna
y-tunnus 0915691-7

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Jaana Kinnunen
asiakaspalvelu@muotitalo.fi

3. Rekisterin nimi

Kanta-asiakkaat

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteritietoja käsitellään markkinointiin, asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen liittyen. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen ilmoittamalla siitä Saxia Oy/ Muotitalo Pukille.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

• Nimi
• Sähköpostiosoite

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja kilpailujen ja arvontojen yhteydessä sekä Muotipostin tilaamisen yhteydessä www.muotitalo.fi sivulta.

7. Tietojen luovutus

Saxia Oy/ Muotitalo Puki voi luovuttaa asiakastietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterin pitäjän tietojärjestelmä on suojattu  yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa jotka myönnetään vain rekisterin pitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Verkkokauppa


Tervetuloa ostoksille kauppiaan suosikkien pariin! Verkkokaupasta löydät Muotitalo Pukin kauppiaan valitsemat kauden suosikkituotteet. Laajemman valikoiman löydät kivijalkakaupastamme paikan päältä. Seuraa meitä Facebookissa ja kuulet uusista suosikeista ensimmäisten joukossa: @muotitalopuki

Voit ostaa kaikkia myymälämme tuotteita verkkokaupan kautta, ole yhteydessä vaikkapa Facebookissa tai puhelimitse niin lisäämme haluamasi tuotteen verkkokauppaan. Opastamme myös oikean koon valitsemisessa. Maksutapoina verkko-ostoksissa verkkopankki- ja luottokorttimaksut.

Muotiposti


Haluatko meiltä muotipostia tai kutsun VIP-iltaamme?

    Lomakkeen lähettämällä hyväksyt rekisteriselosteemme.
    Suostumus henkilötietojen käsittelyyn