Verkkokauppa

Palvelut

PUKEUTUMISPALVELU

Tilaa aika itsellesi tai ystäväporukallesi stailaukseen ja pukeutumispalveluun. Toteutamme tyyli-iltoja toiveidesi mukaan, minimihenkilömäärä iltatapahtumaan on 30 henkilöä.

Henkilökohtaisen ajan pukeutumispalveluun voit varata arkisin klo 10-18 väliselle ajalle. Palvelu on maksuton.

Ajanvaraus p. 015 272 544
asiakaspalvelu@muotitalo.fi

PALVELUT YRITYKSILLE

Räätälöimme, stailaamme  ja toimitamme yrityksenne brändiin sopivat työasut. Järjestämme henkilökunnallenne pukeutumisneuvonta iltoja, koulutuksia sekä tyyli- ja ostosiltoja työhyvinvoinnin edistämiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä:
asiakaspalvelu@muotitalo.fi

KORJAUSOMPELU

Muokkaamme ja korjaamme meiltä ostetut tuotteet mittojesi mukaan.
Housun lahkeen lyhennys ja muut pienet korjausompelut jopa odottaessasi.

POSTIMYYNTI

Postitamme tuotteita ennakkomaksulla.
Ota yhteyttä asiakaspalvelu@muotitalo.fi tai puhelimella p.015 272 544 niin selvitetään yhdessä kokosi. Voit ottaa myös yhteyttä Facebook viestin kautta.

Verkkokauppa


Tervetuloa ostoksille kauppiaan suosikkien pariin! Verkkokaupasta löydät Muotitalo Pukin kauppiaan valitsemat kauden suosikkituotteet. Laajemman valikoiman löydät kivijalkakaupastamme paikan päältä. Seuraa meitä Facebookissa ja kuulet uusista suosikeista ensimmäisten joukossa: @muotitalopuki

Voit ostaa kaikkia myymälämme tuotteita verkkokaupan kautta, ole yhteydessä vaikkapa Facebookissa tai puhelimitse niin lisäämme haluamasi tuotteen verkkokauppaan. Opastamme myös oikean koon valitsemisessa. Maksutapoina verkko-ostoksissa verkkopankki- ja luottokorttimaksut.

Muotiposti


Haluatko meiltä muotipostia tai kutsun VIP-iltaamme?

    Lomakkeen lähettämällä hyväksyt rekisteriselosteemme.
    Suostumus henkilötietojen käsittelyyn